Documentul prezentat mai jos descrie termenii si conditiile de utilizare ale site-ului nostru. Accesarea si utilizarea acestui site implica acceptarea dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor de navigare pe site. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile descrise in continuare, aveti dreptul de a parasi acest site.

1. Cine suntem

1.1 Site-ul www.rayobeautystudio.ro este detinut si operat de RAIO SLIM DEVICE SRL.
1.2 Informatiile societatii noastre:
  • Numarul de inmatriculare in Registrul Comertului: J23/4037/2022.
  • Cod Unic de Inregistrare (CUI): 46339553
  • Punct de desfasurare a activitatii: Bulevardul 1 Mai 63, Berceni, Jud. Ilfov.
  • Adresa de e-mail de contact: rayobeautystudio@gmail.com
  • Numar de telefon de contact: +40736898767

2. Utilizarea site-ului

2.1 Acest site este destinat utilizarii personale si informationale si nu trebuie utilizat in alte scopuri decat cele permise de legile in vigoare.
2.2 Sunteti responsabil de asigurarea securitatii si confidentialitatii datelor de conectare si a altor informatii personale pe care le furnizati in timpul utilizarii site-ului nostru.
2.3 Nu aveti voie sa utilizati site-ul in scopuri ilegale sau sa distribuiti continut inadecvat, ofensator sau defaimator.

3. Drepturile de autor

Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra continutului site-ului nostru (incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, logo-uri, clipuri audio si video) sunt detinute de RAIO SLIM DEVICE SRL.

Nu aveti permisiunea de a reproduce, distribui sau utiliza continutul site-ului nostru in alte scopuri decat cele strict personale, fara obtinerea prealabila a consimtamantului nostru scris.

4. Servicii

Site-ul nostru afiseaza o lista de servicii care pot fi accesate de clienti. Lista poate suferi modificari atat din punct de vedere al serviciilor prezentate, cat si din punct de vedere al preturilor serviciilor.

Folosirea unei pagini neactualizate a site-ului nostru, poate crea confuzii legate de cele descrise mai sus. Va recomandam actualizarea paginii care listeaza produsele si preturile pentru a avea parte de informatia corecta legata de servicii si preturile lor.

5. Limitarea responsabilitatii

Utilizarea site-ului nostru se face pe propria dumneavoastra raspundere. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele prejudicii sau pierderi cauzate de utilizarea site-ului nostru.

Ne straduim sa mentinem site-ul nostru actualizat si securizat, dar nu putem garanta ca acesta va fi intotdeauna disponibil fara erori sau intreruperi.

6. Legislatie aplicabila

Acesti Termeni si Conditii sunt guvernati si interpretati in conformitate cu legile din Romania. Orice litigiu care apare in legatura cu utilizarea site-ului nostru va fi supus jurisdictiei exclusive a instantelor din Romania.

Acesti Termeni si Conditii reprezinta acordul integral dintre dumneavoastra si RAIO SLIM DEVICE SRL cu privire la utilizarea site-ului nostru. Va recomandam sa consultati acesti Termeni si Conditii periodic, deoarece ne rezervam dreptul de a-i modifica sau actualiza fara notificare prealabila. Prin continuarea utilizarii site-ului nostru, sunteti de acord cu orice modificare a Termenilor si Conditiilor.